Izvor: Blic, 17.Apr.2021, 10:44

DEČAK (8) NA RESPIRATORU - U TEŠKOM STANJU Druge bolesti otežavaju oporavak

Beba rođena pre sedam dana zbog komplikacija kovida 19 priključena je na respirator na odeljenju neonatologije Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu, a u teškom stanju je, takođe na respiratoru, u Dečjoj kovid-bolnici KC Niš, još jedno dete, staro osam godina, kod kojeg je, takođe, potvrđena infekcija virusom korona.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dečak iz Hana na respiratoru zbog kovida

Izvor: OkRadio.rs, 17.Apr.2021

U Dečjoj kovid-bolnici KC Niš, dete staro osam godina nalazi se na respiratoru. Kod njega je potvrđena infekcija korona virusom. Osmogodišnji dečak, koji je na respiratoru, je iz Vladičinog Hana. Pored infekcije kovidom, on ima i hronične bolesti koje otežavaju oporavak, kažu iz KC Niš.  

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.