Izvor: Blic, 27.Jul.2023, 22:21

DEČAK (14) JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU! Ovo je profil mladih zavisnika: Žele da budu prihvaćeni u društvu, takmiče se u DROGIRANJU, a neki i kopiraju RODITELJE!

Agresivni ili povučeni, spavaju dugo ili imaju nesanicu, pozajmljuju novac, kreću se u sumnjivim krugovima, dugo odsustvuju od kuće - ovako izgleda prosečan mladi zavisnik koji konzumira neku vrstu narkotika. Sve počinje tako jer je važno "biti kul u društvu", takmičarski duh u drogiranju postaje dominantan i to je put kojim se kreće... Nažalost, to nije jedini put, mnoga deca u porodici uveliko imaju nekog zavisnika, te samo prekopiraju model, ili se "sami posluže".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.