Izvor: Blic, 27.Mar.2024, 22:32

DEČAK (13) SLAO PRETEĆE PORUKE OBRAZOVNIM INSTITUCIJAMA Pretio terorističkim napadom: Policija ga brzo identifikovala

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, Posebnim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, kao i policijskim službenicima PU za grad Beograd, Odeljenja za suzbijanje maloletničke delinkvencije i Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv terorizma, identifikovali su trinaestogodišnjaka koji je slao poruke preteće sadržine obrazovnim institucijama u Srbiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija otkrila još jedno dete koje je slalo preteće poruke o bombama

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2024

Policija je identifikovala dečaka od 13 godina koji je slao preteće poruke obrazovnim institucijama u Srbiji, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Trinaestogodišnjak osumnjičen da je slao preteće poruke školama: Prijava protiv njegovih roditelja

Izvor: Radio 021, 27.Mar.2024

Policija je identifikovala i pronašla trinaestogodišnjaka koji je slao poruke preteće sadržine obrazovnim institucijama u Srbiji.

Nastavak na Radio 021...

Policija identifikovala 13-godišnjaka koji je slao pretnje institucijama u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2024

Policija je identifikovala 13-godišnjaka koji je slao poruke preteće sadržine obrazovnim institucijama u Srbiji, saopštio je danas MUP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.