Izvor: Blic, 04.Maj.2023, 21:22

"DECA POČINJU DA SE BAVE STRELJAŠTVOM U TOM PERIODU" Ivana Maksimović se oglasila posle tragedije u školi na Vračaru: "Svaki metak koji opalim stvara mi mučninu" (VIDEO)

Streljačica Ivana Maksimović oglasila se na društvenim mrežama povodom tragedije koja se juče dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Maksimović: Mučni dani, mučni treninzi... Svaki metak stvara mučninu

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 12:17

Srpska streljačica Ivana Maksimović Anđušić oglasila se na Instagramu nakon užasnog masakra u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu...S obzirom na sport kojim se bavi, Maksimović Anđušić je snažno potresena onim što se dogodilo na Vračaru...Osvajačica olimpijske medelja je objasnila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.