Izvor: Blic, 28.Apr.2021, 19:48

DARKO PUCAO IZ PIŠTOLJA POSLE SVAĐE SA MARINOM Vriska i urlici u kući pevača, njegova verenica uplašena za svoju bezbednost

Marina Gagić napustila je Darka Lazića i iz Brestača otišla u kuću svojih roditelja u Pećincima. Popularni par već mesecima ima nesuglasice i često se svađa, a tokom jedne žestoke rasprave folker je u naletu besa navodno uzeo čak i pištolj i pucao u televizor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zabrinjavajuće! Darko Lazić pucao iz pištolja nakon raskida za Marinom? Javnost u šoku

Izvor: Story, 28.Apr.2021

Raskid Darka Lazića i Marine Gagić vest je o kojoj mediji ne prestaju da pišu. Marina je naime spakovala kofere i napustila porodičnu kuću Lazića u Brestaču, a onda je nastao potpuni skandal.

Nastavak na Story...

Darko Lazić se oglasio nakon priče da je pucao iz pištolja

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2021

U domaćim medijima pojavili su se navodi kako je pjevač Darko Lazić tokom rasprave sa Marinom Gagić u naletu bijesa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor, a sada se i on oglasio ovim povodom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.