Izvor: Blic, 08.Apr.2024, 05:49

DANAS POČINJE UPIS U VRTIĆE "Školska" godina počinje u septembru, ali šta ako majka mora ranije na posao ili ako dete nema još godinu dana

Od danas, 8. aprila, u Beogradu počinje upis u vrtiće. Konkurs koji je raspisan od danas trajaće do 17. maja, sve se završava elektronski kao i prethodnih godina, preliminarne liste biće obavljene 10. juna, a zvanična "školska godina" u vrtićima počinje 1. septembra. Međutim, šta ako roditelji moraju da počnu da rade u maju ili junu i ne mogu da čekaju ovaj datum ili im dete ima manje od godinu dana i mora u vrtić, odnosno jaslice, i postoji li mogućnost da vrtići rade i subotom? Evo šta o tome kažu u Sekretarijatu za obrazovanje i dečju zaštitu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Danas počinje upis dece u beogradske vrtiće: Ovo je krajnji rok

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2024

Upis dece u beogradske vrtiće počinje danas i trajaće do 17. maja, na raspolaganju je nešto više od 14.000 slobodnih mesta, a konačna rang lista se očekuje početkom jula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.