Izvor: Blic, 07.Dec.2022, 10:59

DANAS POČINJE "LOOK UP" KONFERENCIJA Predstavljamo vam govornike: Mark Reinhard, stručnjak sa preko 15 godina iskustva na polju biogasa

Konferencija “LOOK UP”, koja će se održati 7. i 8. decembra na Kopaoniku u hotelu Gorski & Spa Kopaonik, okupiće najeminentnije stručnjake iz oblasti ekologije i energetike kao i profesore srpskih univerziteta koji se bave ovim oblastima. Oni će iz ekspertskog ugla pokušati da prikažu realnost u Srbiji vezanu za nepravilno odlaganje i tretiranje otpada, potencijale izvora zelene i obnovljive energije, energetske efikasnosti ali i pitanja koja su vezana za eksploataciju ruda. Pored toga, govoriće i o izgradnji elektrana na otpad u svetlu postojeće energetske krize.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.