Izvor: Blic, 14.Jun.2023, 08:01

DANAS OBELEŽAVAMO 24. GODIŠNJICU BITKE NA KOŠARAMA Polaganje venaca herojima koje ne smemo zaboraviti

Povodom 24. godišnjice od Bitke na Košarama, predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Vladimir Orlić, kao izaslanik predsednika Republike, zajedno sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikolom Selakovićem, položiće danas venac na Spomenik herojima sa Košara u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Polaganjem venaca obeležena godišnjica Bitke na Košarama

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Jun.2023

BEOGRAD – Povodom 24. godišnjice od Bitke na Košarama, predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Vladimir Orlić, kao izaslanik predsednika Republike, zajedno sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikolom Selakovićem, položio je vence na Spomenik herojima sa Košara...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.