Izvor: Blic, 26.Avg.2023, 11:57

DANAS DVA PROTESTA Blokada Gazele od 14 do 22, skup dela opozicije "Srbija protiv nasilja" od 19 sati

Dva protesta biće organizovana danas u Beogradu. Prvo će organizacije okupljene oko Saveza ekoloških organizacija Srbije (SEOS) blokirati most "Gazela", i auto-put kod Sava centra od 14 do 22 sata. Ujedno, od 19 časova počeće protest "Srbija protiv nasilja".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekološki aktivisti osam sati blokirali autoputa u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Avg.2023

Aktivisti Saveza ekoloških organizacija (SEOS) blokirali su u subotu, 26. avgusta na osam sati most Gazela u Beogradu tražeći da se nedavno usvojene izmene Zakona o planiranju i izgradnji stave van snage. Protest je prošao bez incidenata, a saobraćaj je nakon osmočasovne blokade ponovo uspostavljen....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

VIDEO: Blokirana Gazela i auto-put

Izvor: Radio 021, 26.Avg.2023

Blokada auto-puta na mostu Gazela u Beogradu, u organizaciji Saveza ekoloških organizacija Srbije (SEOS), koja je počela danas u 14 časova, protiče bez incidenata.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.