Izvor: Blic, 16.Jun.2021, 11:19

DAN ŽALOSTI U ODŽACIMA ZBOG UTAPANJA DEČAKA NA BAZENU Otac malog Branislava traži pravdu: "Želim da znam ko je kriv za smrt mog deteta? Da li je čuvar uopšte bio tamo?!"

Darko Palenkaš, otac Branislava (10), koji se u nedelju uveče utopio na gradskom bazenu u Odžacima, zahtevaće od nadležnih da utvrde odgovornost uprave bazena i da ispitaju kako je došlo do toga da čovek koji je gluvonem bude zaposlen kao čuvar na bazenu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HTEO DA SE NAŠALI SA DRUGOM, PA GA UBIO: Dečija igra zavila u crno porodicu u Odžacima - ipak neko može krivično da odgovara

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021

Vršiće se provere rada uprave bazena, kako bi se utvrdilo da li postoje propusti u organizaciji kada je u pitanju čuvanje bazena...Desetogodišnji dečak B. P. utopio se u nedelju, 13. juna, na bazenu u Odžacima, a sahranjen je juče. I posle nekoliko dana od tragičnog događaja uprava bazena "previše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.