Izvor: Blic, 01.Dec.2021, 21:39

"DALILA JE KOLATERALNA ŠTETA" Maja i Car su skovali PAKLENI PLAN pre ulaska u "Zadrugu", ništa nije bilo slučajno

O ljubavnom trouglu u "Zadruzi", koji čine Filip Car, Dalila Dragojević i Maja Marinković, nedeljama unazad ne prestaje da se priča. Dragojevićka je ostavila supruga Dejana Dragojevića zbog Cara, Filip je ostavio Dalilu zbog Maje, a iza svega se, kako saznajemo, krije pakleni plan koji su Marinkovićeva i Car smislili pre ulaska u rijaliti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SKLONI OVU STOKU OD MENE, ZAVRŠILI SMO!" Maja i Car se POTUKLI - RASKINUO i otišao kod Dalile!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021, 10:01

Marinkovićeva napravila karambol, plače, ne zaustavlja se...Jeziva noć je za nama, a sudeći po događajima koji su se upravo desili, očekuje nas još gore jutro i dan! Nakon što su Dejan i Dalila Dragojević imali nikad goru svađu i fizički okršaj, taman kada smo pomislili da se sve smirilo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.