Izvor: Blic, 31.Jan.2022, 10:37

DALILA I CAR PRAVE SVADBU PRED KAMERAMA Izabrali kumove, Dejan ništa ne zna, oglasio se njen otac: "Ja imam samo jednog zeta!"

Kako pišu mediji, Dalila Dragojević i Filip Car prave svadbu u "Zadruzi 5". Bosanska starleta i momak iz Crikvenice rešili su da ozvaniče svoju vezu i tražili su od producenata da im organizuju venčanje u rijalitiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BABO ĆE PREKINUTI VENČANJE DALILE I CARA! Huso PRESEKAO, ima PLAN: "To se neće desiti, Deki je moj JEDINI ZET"

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2022

Prestao da gleda rijaliti zbog njenih igrarija..Glavni akteri "Zadruge 5", Dalila Dragojević i Filip Car, planiraju da naprave svadbu u rijalitiju, iako je ona još uvek u procesu razvoda od Dejana Dragojevića...Bosanska starleta i momak iz Crikvenice rešili su da ozvaniče svoju vezu i tražili su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.