Izvor: Blic, 21.Avg.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DA TI SE NEKO ULIZUJE CILE, MILE, DUŠO, PILE" Oglas za posao jednog erotik šopa iz Beograda usijao društvene mreže

Prilikom postavljanja oglasa, poslodavci obično vode računa o tome da u samom opisu posla striktno stoji ono što se od potencijalnih kandidata traži, ali i šta sleduje onima koji budu odabrani. U toj trci za radnike, neke firme često preteraju sa kreativnim izražavanjem, zbog čega njihov oglas više privlači pažnju zbog napisanog, a ne zbog samog radnog mesta. Ovakav vid oglašavanja postao je izražajno popularan u digitalnoj industriji, a taj trend nije zaobišao ni Srbiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DA TI SE NEKO ULIZUJE CILE, MILE, DUŠO, PILE" Oglas za posao jednog erotik šopa iz Beograda usijao društvene mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019

Prilikom postavljanja oglasa, poslodavci obično vode računa o tome da u samom opisu posla striktno stoji ono što se od potencijalnih kandidata traži, ali i šta sleduje onima koji budu odabrani...U toj trci za radnike, neke firme često preteraju sa kreativnim izražavanjem, zbog čega njihov oglas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.