Izvor: Blic, 14.Maj.2023, 21:05

"DA NIJEDNA DEVOJČICA TO NE DOŽIVI" Žrtva Mike Aleksića istrpela torturu advokata i GNUSNA PITANJA o silovanju: "Mislila sam da sam ja kriva, da je to moja sramota"

"Uradila sam to najviše zbog toga da nijedna druga devojčica to više ne bi doživela", rekla je devojka I. V., jedna od žrtvi samozvanog učitelja glume, Miroslava Mike Aleksića. Ona je ispričala da je silovana dva puta, a zlostavljana mnogo više, a zbog svoje hrabre odluke je morala da se susretne oči u oči sa svojim silovateljem. Satima je ispitivana od strane Aleksićevog advokata, istrpela je uznemirujuća pitanja, a na kraju je svima objasnila zbog čega je odlučila da prijavi nasilnika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.