Izvor: Blic, 31.Jul.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI STE JE VIDELI? Nestala devojčica (16) u Novom Sadu

Milica Tišma (16), nestala je u utorak oko 15 časova, a po rečima devojčicine majke Maje Virijević Tišma, poslednji put je viđena u novosadskom naselju naselju Sajlovo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESTALA DEVOJČICA U NOVOM SADU! Milica Tišma (16) poslednji put viđena u utorak, porodica MOLI ZA POMOĆ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019

Da li ste je videli?..Milica Tišma, stara 16 godina iz Novog Sada nestala je juče oko 15 časova...Prema rečima njene mame Maje Virijević Tišme, poslednji put je viđena u naselju Sajlovo, u Novom Sadu...- Devojčica na sebi ima teksas šorc, sivu majicu, srebrne sandale i crnu torbicu. Visoka je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NI TRAGA NI GLASA Potraga za devojčicom nestalom u Novom Sadu i dalje traje, očajna porodica MOLI ZA POMOĆ

Izvor: Blic, 01.Avg.2019, 17:14

Već dva dana nema nikakvih vesti o Novosađanki Milici Tišmi (16) koja je nestala u utorak oko 15 časova i od tada joj se gubi svaki trag, a u novosadskoj policiji kažu za "Blic" da od momenta prijave nestanka devojčice teku opsežne istražne radnje kao i intenzivna potraga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.