Izvor: Blic, 25.Feb.2021, 19:56

"Ćutala sam kako bih SAČUVALA ZUBE, VILICU" Tvrdila je da je muž kući doveo drugu ženu, a on bez milosti: "Sada se sve čini kao dobra zabava"

Marina Perazić bila je velika zvezda osamdesetih godina prošlog veka, a njena veza sa Ivanom Firčijem bila je predmet interesovanja javnosti naročito nakon rastanka kada su izneli sav prljav veš iz zajedničkog života.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ĆUTALA SAM DA SAČUVAM SVOJE ZUBE I VILICU!" Bivša rijaliti učesnica iznela PRLJAV VEŠ iz zajedničkog života

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021

"Znao da me udari u nekoliko navrata."..Marina Perazić bila je velika zvezda osamdesetih godina prošlog veka, a njena veza sa Ivanom Firčijem bila je predmet interesovanja javnosti naročito nakon rastanka kada su izneli sav prljav veš iz zajedničkog života...Iako imaju dve odrasle ćerke, oni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.