Izvor: Blic, 17.Feb.2024, 14:38

Četiri bezazlena simptoma koja svi ponekad imamo mogu značiti da bolujete OD OPASNE BOLESTI: Ako primetite ovo nakon tuširanja, ODMAH se javite lekaru!

Načelnica Dnevne bolnice Klinike za hematologiju KCS dr Danijela Leković izjavila je danas da konstitucioni simptomi, koji podrazumevaju tri simptoma ukazuju na hametološke malignitete, pojačano noćno znojenje, povišena telesna temperatura i gubitak telesne težine koji, kako je navela, nije praćen režimom ishrane, i koji iznosi 10 odsto od gubitka u telesnoj težini za šest meseci jesu simptomi koji mogu da budu prateći u svim malignitetima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.