Čarobni Lisabon za samo 349 evra

Izvor: Blic, 09.Mar.2012, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarobni Lisabon za samo 349 evra

Ako ovog proleća planirate da posetite neku egzotičnu destinaciju a još niste odlučili gde biste išli, onlajn portal "SuperOdmor.rs" ima odličan predlog za vas. Otputujte u Lisabon i uživajte u njegovim lepotama po ceni od svega 349 evra po osobi.

Na obali Atlantika, na ušću reke Težo, nalazi se glavni grad Portugalije, Lisabon. Pored fantastičnih građevina iz različitih perioda, očaraće vas i prirodne lepote ovog grada i njegova izuzetno prijatna klima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Ne propustite priliku da posetite prekrasnu plažu Gvinčo koja je širom sveta poznata kao raj za surfere. Jedna od zanimljivih atrakcija je i akvarijum sa pet miliona litara vode u kome živi raznovrstan podvodni svet.

Uživaćete i u obilasku drugih znamenitosti kao što su Pomorski muzej, stari kvart Alfama, kula Belem, Tvrđava Svetog Đorđa i Bario Alto distrikt koji datira iz 1513. godine.

Preporučujemo vam da probate neko od ukusnih jela mediteranske kuhinje, a s obzirom na činjenicu da u Lisabonu živi veliki broj imigranata, imaćete priliku da probate i specijalitete iz Afrike i Brazila.

Polazak je zakazan za 26. mart, tako da imate dovoljno vremena da se spakujete. U cenu od 349 evra po osobi uključena su četiri noćenja sa doručkom i avionski prevoz.

Zahvaljujući ponudi sajta "SuperOdmor.rs" uštedećete čak pedeset evra po osobi, jer standardna cena pomenutog aranžmana iznosi 399 evra.

Povezane vesti: Posetite Rim za 259 evra Odmarajte se u Beču za samo 155 evra Proslavite Dan zaljubljenih u Veneciji za samo 99 evra Dočekajte Novu godinu u Istanbulu za 145 evra Dočekajte Novu godinu u Lisabonu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.