Izvor: Blic, 13.Jun.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Palmer se sastaje samo sa onima koji menjaju stavove

Komentarišući izjavu Vuka Jeremića da se sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metjuom Palmerom sastati prava opozicija, koja je postala legitiman sagovornik međunarodnoj zajednici, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kaže da Palmera poznaje četvrt veka i da zna da se on sastaje samo s onima koji često menjaju stavove.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čanak: Palmer sa onima koji menjaju stavove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2019

Lider Lige socijaldemokrata Nenad Čanak izjavio je, povodom sastanka zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metjua Palmera sa predstavnicima opozicije, da ga poznaje 25 godina i da zna da se on sastaje samo sa onima koji često menjaju stavove...On je to rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.