Izvor: Blic, 23.Jul.2020, 15:26

Čadež: Nove mere da privreda lakše diše

Odluka da se produžavanjem direktnih mera pomoći preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima dodatno podrži privreda još jedan je blagovremeni, momentalni odgovor države na aktuelnu situaciju, koji će našim kompanijama omogućiti da i u narednom periodu održe, u proteklim mesecima, očuvanu likvidnost i sačuvana radna mesta, kaže za za "Blic" predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, komentarišući nove mere države u borbi sa posledicama korona-krize.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PKS: Državna podrška Srbije za brži oporavak i nova radna mesta

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2020

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež je danas ocenio da je odluka države da produži mere direktne pomoći preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima još jedan blagovremeni i brz odgovor na "aktuelnu situaciju" zbog pandemije...Čadež je rekao da će to kompanijama u Srbiji omogućiti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.