Izvor: Blic, 24.Avg.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUČKOVIĆ: U nedelju nas očekuju najveće gužve, ovo su "BLICOVE" ALTERNATIVE

Tokom prethodnih pet dana, broj vozila na novootvorenom autoputu Miloš Veliki od Obrenovca do Čačka, u svakodnevnom je porastu, a u nedelju se očekuje najveći priliv. Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković uputio je apel svim vozačima da koriste alternativne puteve za povratak od ovog grada do prestonice.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GUŽVE NA PUTEVIMA: Pakao tek sledi, REŠENJE je da koristite ove ALTERNATIVNE PRAVCE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019

Tokom prethodnih pet dana, broj vozila na novootvorenom autoputu Miloš Veliki od Obrenovca do Čačka, u svakodnevnom je porastu, a u nedelju se očekuje najveći priliv...Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković uputio je apel svim vozačima da koriste alternativne puteve za povratak od ovog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.