Izvor: Blic, 18.Jan.2024, 08:56

CRVENI METEO ALARM UPALJEN! RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže sneg, temperatura pada za 10 stepeni

U Srbiji se danas očekuje osetno toplije vreme uz umereni i jak južni i južnozapadni vetar koji će imati i olujne udare na jugu Banata, u donjem Podunavlju i u planinama, objavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crveni meteo alarm u istočnoj Srbiji zbog ledene kiše

Izvor: Bor030.net, 18.Jan.2024

Ledena kiša, koja je sinoć počela da pada u Boru, tokom noći potpuno je okovala grad stvorivši sloj leda debljine i do nekoliko centimetara. Borane su jutros zatekla zeleđena vozila, ali i kolovozi, trotoari i pešačke staze. Republički hidrometeorološki zavod proglasio je crveni meteo alarm...

Nastavak na Bor030.net...

RHMZ IZDAO DUGOROČNU PROGNOZU Evo kakvo vreme nas očekuje do kraja zime i na proleće

Izvor: Blic, 18.Jan.2024

Sezonsku prognozu do juna tekuće godine objavio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ), ističući da će prva polovina godine biti okarakterisana toplijim i vlažnijim vremenom u većem delu Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.