Izvor: Blic, 17.Feb.2024, 12:30

CRVENA LAMPICA UPALJENA, PITANJE JE DANA KAD ĆE BUKNUTI EPIDEMIJA! Smrtonosni virus se nezaustavljivo širi u Srbiji, lekari upozoravaju: Teško ga je zaustaviti

Nakon Beograda, male boginje potvrđene su i u Novom Sadu. Od početka godine registrovana su četiri slučaja morbila u Srbiji. Epidemiolozi kažu da je godinama unazad mali obuhvat vakcinisane dece vakcinom koja štiti od te zarazne bolesti, te da je stvoren veliki rezervoar osetljivih osoba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMRTONOSNI VIRUS PONOVO PRETI SRBIJI! U Novom Sadu potvrđen još jedan slučaj OPAKE bolesti, upaljena CRVENA lampica: "NIJE DOBRO"

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024

Od početka godine registrovana su četiri slučaja morbila u Srbiji...Nakon Beograda, male boginje potvrđene su i u Novom Sadu. Epidemiolozi kažu da je godinama unazad mali obuhvat vakcinisane dece vakcinom koja štiti od te zarazne bolesti, te da je stvoren veliki rezervoar osetljivih osoba...Navode...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.