Izvor: Blic, 14.Apr.2023, 07:48

CRNOGORSKA DRAMA U VIŠE ČINOVA Nakon hapšenja policajaca, na redu i funkcioneri: Uhapšen predsednik opštine, a u toku i akcije povezane sa SRPSKIM PODZEMLJEM

Drama u crnogorskoj policiji se nastavila i tokom jučerašnjeg dana - službenici već mesecima hapse svoje nekadašnje kolege, a sada su se na meti našli i funkcioneri - uhapšen je Milo Božović, predsednik Opštine Budva koji se sumnjiči za stvaranje kriminalne grupe i šverc droge. Istovremeno, policija sprovodi akciju u više crnogorskih gradova povodom ubistva škaljaraca Damira Hodžića i Adisa Spahića, sa čijim likvidacijama se povezuju Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.