Izvor: Blic, 08.Jul.2022, 16:03

CRNI SCENARIO DO KRAJA 2022. U bankrot ide 15 država, semafori se gase, tržišta pred slomom!?

Kakav razvoj događaja u globalnoj ekonomiji možemo očekivati do kraja 2022. godine? Tri su stvari koje bi mogle dominirati vestima u mesecima koji dolaze: energetska kriza u Evropi, urušavanje vrednosti različitih vrsta imovine i niz bankrota država u razvoju kao i dalje urušavanje dioničkih tržišta. Inflacija će ostati važna tema, ali je u ovom trenutku vrlo teško predvidjeti smjer i snagu trenda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mračan scenario za kraj 2022: Bankroti 15-ak država, gašenje semafora noću i krah berzi

Izvor: B92, 08.Jul.2022

Kakav razvoj događaja u globalnoj ekonomiji možemo očekivati do kraja 2022. godine?..Tri stvari bi mogle dominirati vestima u mesecima koji dolaze: energetska kriza u Evropi, urušavanje vrednosti različitih vrsta imovine i niz bankrota država u razvoju, te dalje urušavanje tržišta akcija...Inflacija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.