Izvor: Blic, 29.Jan.2024, 05:40

CRNA UDOVICA ZAVRŠILA TRAGIČNO Žena koja je ubila sve svoje muževe upucana na ulici nakon odležane zatvorske kazne (FOTO)

"Kraljica kokaina", "Kuma" i "crna udovica" sve su nazivi za jednu od najsurovijih i najokrutnijih žena - Griseldu Blanko - koja je 70-ih godina prošlog veka u Kolumbiji i Majamiju držala proizvodnju kokaina u svojim rukama. Blanko je ubijala ljude „samo zato što joj se nije dopadalo kako je gledaju", a bila je nemilosrdni kriminalni mozak. O ovoj ozloglašenoj 'Kraljici droge' ili 'Kumi kokaina' kako su je zvali, sada je snimljena serija sa Sofijom Vergarom u glavnoj ulozi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.