Izvor: Blic, 17.Okt.2021, 17:04

CRNA JASMINA JEDNOG VERENIKA UPUCALA, DRUGOM ZARILA NOŽ U SRCE: Pričala da su je tukli i da su se zajedno drogirali, iz zatvora izlazi za 6 godina (VIDEO)

Aleksandar Paunović, poznatiji kao Mali Paun, kao petnaestogodišnjak, pre 27 godina, ubio je svog kuma Dejana Marjanovića Šabana, nekrunisanog kralja Zvezdare. Njemu je sedam godina kasnije presudila Jasmina Antonijević sa kojom se verio četiri dana ranije. Mali Paun, međutim, nije jedina njena žrtva. Ubila je i svog dečka Milana Tomovića zbog čega je uhapšena na današnji dan 2014. godine. Tada je u medijima postala poznata kao Crna Jasmina, a dobila je nadimak i Cica ubica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.