Izvor: Blic, 04.Dec.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ČOVEK SE ZALJUBIŠKA U DRUGU DOK SAM BILA TRUDNA" Našoj pevačici su propala dva braka, nestala je sa scene, a sad izgleda NIKAD BOLJE

Pevačica Tanja Banjanin poslednjih godina retko se pojavljuje u javnosti. Iako se i dalje bavi muzikom i ima nastupe u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji, na javne događaje gotovo uopšte ne dolazi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PREŽIVELA DRAMU ZBOG ĆERKINE OPERACIJE Naša pevača nestala sa scene, sad izgleda VRHUNSKI, a ona kaže: "Imam bore i višak!" (VIDEO)

Izvor: Blic, 05.Dec.2019, 13:13

Pevačica Mari Mari poslednjh godina retko se pojavljuje u javnosti. Sa scene se povukla, kada je reč o snimanju pesama i nastupima, ali se muzikom i dalje bavi kroz rad za druge izvođače, ali i kroz rad sa decom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.