Izvor: Blic, 25.Feb.2024, 18:33

"ČIJE JE OVO?" Šojgu tokom pregleda oružja koje su Rusi zaplenili u borbama uočio jedan bacač, pa se namrštio kad je čuo da je iz Hrvatske (VIDEO)

Rurski ministar obrane Sergej Šojgu sastao se sa zamenikom zapovednika Središnjeg ruskog vojnog okruga kod Avdijivke. Šojgu je tamo pregledao oružje i opremu koje su Rusi zaplenili u borbama s Ukrajincima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šojgu: "Čije je ovo?"; Usledio odgovor: "Hrvatsko" VIDEO

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 12:03

Na društvenoj mreži Iks pojavio se snimak ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua dok obilazi zaplenjeno ukrajinsko oružje u Avdejevki...Na društvenoj mreži Iks kruži snimak, navodno nastao u Avdejevki, na kojem se vidi ruski ministar odbrane Sergej Šojgu kako razgleda ukrajinsko oružje koje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.