Izvor: Blic, 14.Jun.2023, 10:54

ČETVRTI PUT ODLOŽENO SUĐENJE ZA POGIBIJU PEŠAKA Optuženi vozač opet nije došao, rodbina nastradalog u agoniji: "Viđamo ga po selu, nije nepokretan”

Suđenje Miodragu Periću (39) iz Šainovca, koji se tereti da je 28. decembra 2021. godine oko 22.30 časova vozeći "golf 2" sa 2,27 promila alkohola u krvi, usmrtio Željka Ristića (19) iz istog sela koji se vraćao pešice sa posla, danas je opet odloženo, četvrti put za redom, jer se okrivljeni nije pojavio pred sudom. Perićev branilac, advokat Milan Petrović, koji se takođe nije pojavio, obavestio je sud preko pripravnika da je optuženi bolestan, što je potkrepio medicinskom dokumentacijom. Pred sudom se nije pojavio ni svedok Marko Disić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.