Izvor: Blic, 06.Jun.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CENA NAFTE PONOVO IDE GORE Smanjena prognoza rasta tražžnje

Cene nafte porasle su danas nakon što su tokom prethodne sesije pale na gotovo petomesečni minimum, ali je raspoloženje i dalje sumorno zbog rastućih zaliha u SAD i zastoja globalne ekonomije. Cena fjučersa severnomorske nafte "brent”" porasla je za 60 centi ili 1 odsto, na 61,23 dolara za barel, a američke "lake" nafte (WTI) za 18 centi ili 0,35 odsto na 51,86 dolara, prenosi agencija Rojters.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trgovinski deficit SAD-a pada, ali se sa Kinom povećava

Izvor: Večernje novosti, 06.Jun.2019

Spoljnotrgovinski deficit SAD se neočekivano smanjio u aprilu, za 2,1 odsto na 50,8 milijardi dolara, jer je uvoz robe pao na najniži nivo u 15 meseci, saopštilo je u četvrtak američko Ministarstvo trgovine Spoljnotrgovinski deficit SAD se neočekivano smanjio u aprilu, za 2,1...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.