Izvor: Blic, 17.Mar.2020, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKA SE REZULTAT ZA 54 OSOBE Povećavan broj ljudi pod nadzorom, najviše u Banjaluci i Prnjavoru

Imamo povećan broj osoba pod nadzorom, što je bilo i očekivano, rekao je ministar zdravlja Alen Šeranić, nakon prve sednice Republičkog štaba za vanredne situacije. Dodao je da inspektori na granicama uručuju rešenja za nadzor, piše Srpskainfo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šeranić: Povećan broj osoba pod nadzorom

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2020

BANJALUKA - Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite rekao je da je u Republici Srpskoj povećan broj osoba u nadzoru te da je u narednom periodu očekivati i veći broj zaraženih.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Šeranić: Za neodgovorne pojedince moguće kazne do dvije godine zatvora

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2020, 17:04

BANJALUKA – Sva lica koja se neodgovorno budu ponašala i dovodila u opasnost zdravlje šire zajednice biće rigorozno kažnjavani u skladu s Krivičnim zakonikom RS, rekao je Alen Šeranić, ministar zdravlja RS nakon sjednice Republičkog štaba za vanredne situacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.