Izvor: Blic, 06.Dec.2022, 15:39

Bugarska PRETI KONTRAMERAMA ako Holandija i Austrija ne podrže ulazak u Šengen: "Nadamo se da nećemo morati to da uradimo"

Bugarska je najavila kontramere ukoliko Holandija i Austrija stave veto na njeno pristupanje Šengenu, rekao je vršilac dužnosti premijera Galab Donev i dodao da se nada da će "zdrav razum prevladati" u preostalim danima do glasanja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bugarska kipti: Uslediće kontramere

Izvor: B92, 06.Dec.2022

Bugarska najavila kontramere ukoliko Holandija i Austrija stave veto na njeno pristupanje Šengenu, rekao je vršilac dužnosti premijera Galab Donev...On je dodao da se nada da će "zdrav razum prevladati" u preostalim danima do glasanja...Donev nije precizirao koje bi mere Bugarska uvela, ali je izjavio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.