Izvor: Blic, 16.Apr.2021, 12:01

Buduća SVEKRVA MARIJE KILIBARDE JE GLUMICA koju svi znate: Evo kakav odnos imaju njih dve, sa izabranikom ne kači fotke, ali zato...

Voditeljka Marija Kilibarda trenutno uživa u vezi sa Branislavom Vučelićem. Iako na svojim društvenim mrežama ne deli fotografije sa izabranikom, njen poslednji post iznenadio je mnoge.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OGLASILA SE SVEKRVA MARIJE KILIBARDE Poznata glumica otvreno o vezi njenog sina sa voditeljkom: "Ona je divna, volela bih da dobijem unuke"

Izvor: Blic, 16.Apr.2021

Voditeljka Marija Kilibarda nikada se u javnosti nije pojavljivala sa emotivnim partnerom, Branislavom Vučelićem. Njih dvoje su pre nekoliko dana proslavili godinu dana svoje ljubavi, a Kilibarda je po prvi put objavila na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa majkom svog dečka, glumicom Ljiljanom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.