Izvor: Blic, 11.Mar.2024, 16:43

Bruto devizne rezerve NBS na gotovo nepromenjene: Na kraju februara 25,031 milijardi evra, 5 miliona manje nego u januaru

Bruto devizne rezerve Narodne banke Srbije (NBS) na kraju februara 2024. godine iznosile su 25.031,4 miliona evra, (25,031 milijardu evra) što je gotovo nepromenjeno u odnosu na kraj prethodnog meseca, objavila je danas centralna banka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Samo u januaru kamate na javni dug nas koštale skoro 240 miliona evra: Ko plaća najviše kamatne stope na obveznice u regionu?

Izvor: Danas, 12.Mar.2024, 09:52

"Srpske obveznice sijaju", poručila je guverneka Narodne banke Jorgovanka Tabaković sa Kopaonik biznis foruma ukazujući na "ogromnu tražnju za osmogodišnjim dinarskim hartijama", dok je razlika u prinosima na devizne hartije u odnosu na nemačke obveznice značajno smanjena.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.