Izvor: Blic, 25.Mar.2024, 16:08

Broj obolelih od velikog kašlja u padu, ali MALE BOGINJE NE POSUSTAJU: U Beogradu najviše zaraženih

U Srbiji opada broj obolelih od velikog kašlja, pokazuju zvanični podaci Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut". Po njima, broj obolelih je sa nekoliko stotina na nedeljnom nivou, pao na tek nekoliko desetina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batut: Registrovano 40 slučajeva malih boginja u Srbiji, najviše u Beogradu

Izvor: Danas, 25.Mar.2024

Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" saopštio je danas da je u Srbiji registrovano 40 slučajeva malih boginja, od kojih su 33 obolela u Beogradu.

Nastavak na Danas...

U ovoj godini prijavljeno više od hiljadu slučajeva velikog kašlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2024, 12:26

Tokom ove godine od velikog kašlja obolelo je više od hiljadu osoba, a dve osobe su preminule, objavio je Institut za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut", Prеmа pоdаcimа Instituta, zаključnо sа 22. martom 2024. gоdinе, nа tеritоriјi Srbiје zdrаvstveni rаdnici priјаvili su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.