Izvor: Blic, 22.Maj.2023, 22:23

Brnabić sa direktorkom UNICEF-a o merama sprovedenim nakon tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar": Hvala na brzoj reakciji i podršci

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa direktorkom UNICEF-a u Srbiji Dejanom Kostadinovom o aktivnostima sprovedenim neposredno nakon tragičnog događaja u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koje su Vlada Srbije i resorna ministarstva realizovali uz podršku UNICEF. Ona je zahvalila je direktorki UNICEF na brzoj reakciji i podršci aktivnostima Vlade, pored ostalog i kroz uključivanje u radne grupe koje je Vlada formirala nakon tragičnih događaja početkom maja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.