Izvor: Blic, 18.Sep.2023, 08:37

Brašno 50 dinara, ulje 144... Na listi jefitnijih proizvoda sada 37 artikala: 11 trgovačkih lanaca u "priči", ali nemaju svi sve sa spiska "Bolja cena" i zato je ovo važno da znate

U maloprodajnim trgovinskim lancima u Srbiji od prošle nedelje po nižim cenama može da se kupi 20 osnovnih proizvoda za ishranu, higijenu i kućnu hemiju. Ovi proizvodi se mogu naći pod oznakom "Bolja cena" , a predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je najavio i novu listu proizvoda sa nižim cenama. U maloprodajnim lancima, njih ukupno 11 koji drže ok 80 odsto tržišta, sada će biti jefitnije 37 proizvoda ukupno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.