Izvor: Blic, 23.Okt.2020, 08:21

Bonton u poslovnim odnosima

Koliko nam je važan bonton u poslovnim odnosima uverićete se kada se nađete u grupi poslovnih ljudi. Iako u današnje vreme postoje i neka druga "mekša" pravila, koja nam diktiraju nove generacije, profesionalna poslovna osoba uvek će se držati poslovnog bontona i tako se izdvojiti od ostalih na tržištu. No koliko su nam zapravo poznata pravila poslovnog bontona?

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BONTON U POSLOVNIM ODNOSIMA: Da li znate ko kome pruža prvi ruku i kako se pravilno pišu mejlovi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020

Koliko nam je važan bonton u poslovnim odnosima uverićete se kada se nađete u grupi poslovnih ljudi...Iako u današnje vreme postoje i neka druga "mekša" pravila, koja nam diktiraju nove generacije, profesionalna poslovna osoba uvek će se držati poslovnog bontona i tako se izdvojiti od ostalih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.