Izvor: Blic, 04.Apr.2024, 05:57

Boli kao kada vas steže rajf, ali je bol u levoj ruci tek SIGNAL DA HITNO ZOVETE LEKARA! Sve je više onih koji prvi put imaju problema sa srcem

Proleće koje je poranilo i temperaturne oscilacije koje pogađaju Srbiju ovih dana, uticale su veoma na one koji su već kardiovaskularni bolesnici, a istovremeno su iznedrili i nove. Profesor Predrag Mitrović, kardiolog Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije (UKCS) kaže za "Blic" da se usled naglih promena vremena sada sve više javljaju novi pacijenti, koji prvi put dolaze kod lekara, pored onih postojećih kardiovaskularnih bolesnika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.