Izvor: Blic, 02.Mar.2024, 12:55

Bogatić danas u znaku ratara, povrtara, stočara i voćara: Počeo Međunarodni sajam poljoprivrede, među štandovima i "Najdomaćin" (FOTO)

Treći Međunarodni sajam poljoprivrede otvoren je danas u Bogatiću, a pored više od 140 izlagača, našao se i projekat "NAJDomaćin 2024"- izbor za najboljeg poljoprivrednika Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Najdomaćini" su svi koji se bave poljoprivredom, a ne samo oni koji pobede"! Evo koga smo sve zatekli na štandu u Bogatiću i šta kažu posetioci

Izvor: Blic, 02.Mar.2024

Konkurs za izbor ovogodišnjeg najboljeg domaćina Srbije je otvoren juče, 1. marta i trajaće do 30. septrembra 2024. Projekat "NAJDomaćin 2024" je, pored više od 140 izlagača, imao svoj štand na trećem Međunarodnom sajmu poljoprivrede, koji otvoren je danas u Bogatiću.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.