Izvor: Blic, 24.Jan.2024, 12:29

"Blic Biznis" saznaje: Evo kada će biti otvoren novi kineski tržni centar! "Kinezi mnogo izgubili u Srbiji, dva požara za dve godine"

Radovi na novom kineskom tržnom centru će biti ubrzani u narednom periodu i otvaranje se očekuje do maja, rekao je za "Blic Biznis" Zou Junyong ispred kompanije Eurasia Trade Center koja gradi novi objekat.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE 2 POŽARA ZA 2 GODINE EVO KAD ĆE BITI OTVOREN NOVI KINESKI TRŽNI CENTAR: Ovako će izgledati objekat iza Bloka 61 (FOTO)

Izvor: Kurir, 24.Jan.2024

Novi tržni centar imaće dve poslovne zgrade, a zgrada A će prva da se otvori. Novi kineski objekat biće njihov najveći na Balkanu, vredan 40 miliona evra sa dve zgrade i 475 lokala

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.