Izvor: Blic, 01.Maj.2023, 10:05

Biljana Braithwaite, CEO Sustineri Partners za "Blic Biznis": "Evropska regulativa i propisi idu prema nama sa različitih strana, i hteli mi to ili ne, moraćemo da ih poštujemo"

"Za dve godine će nas ove regulative o kojima smo slušali tokom panela stići. Evropska regulativa i propisi idu prema nama sa različitih strana, i hteli ne hteli moraćemo da ih poštujemo jer je apsolutni trend da će biti sve teže naći investitore koji su raspoloženi da ulažu u kompanije koje ne mogu da pokažu da poštuju standarde društveno-odgovornog poslovanja" - kaže u intervju za "Blic Biznis" Biljana Braithwaite, izvršna direktorka Sustineri Partners i oraganizatorka prvog regionalnog Western Balkans ESG samita, posvećenog temama životne sredine, održivom razvoju i odgovornom upravljanju, koji je prošle nedelje održan u Porto Montenegru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.