Izvor: Blic, 26.Jun.2023, 16:10

Bez ovoga nećete moći ni da kupite ni da prodate stan u Srbiji! Rokovi već poznati, a evo o čemu se tačno radi

Sve zgrade preko 10.000 kvadrata, bilo privatne bilo državne, uskoro će morati da poseduju sertifikate zelene gradnje, tj. energetski pasoš. Zakon o planiranju i izgradnji, kojim se propisuje ova obaveza, uveliko se nalazi u skupštinskoj proceduri, te je pitanje trenutka kada će on i stupiti na snagu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi zakon: Bez ovoga nećete moći ni da kupite ni da prodate stan

Izvor: B92, 26.Jun.2023

Sve zgrade preko 10.000 kvadrata, bilo privatne bilo državne, uskoro će morati da poseduju sertifikate zelene gradnje, tj. energetski pasoš...Zakon o planiranju i izgradnji, kojim se propisuje ova obaveza, uveliko se nalazi u skupštinskoj proceduri, te je pitanje trenutka kada će on i stupiti na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.