Izvor: SrbijaZaTebe.rs, 23.Apr.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beton hala | obavezna lokacija za hedoniste i ljubitelje dobrog provoda

Beton hala već neko vreme je vodeći centar Beograda u pogledu dobre zabave, noćnog provoda i neprevaziđenih gurmanluka. Iako je sada već nadaleko poznata i može se nazvati kultnim mestom, njeno postojanje datira još iz perioda tridesetih godina. U tadašnje vreme bila je zamišljena kao magacinski prostor i niko nije mogao ni da nasluti da će postati ovo što je danas.
Kako je smeštena na obali reke Save, sam ambijent čini da se ovde osećate prijatno. Prelep >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaZaTebe.rs << pogled koji se proteže preko ušća i susednog Novog Beograda jedno je autentično iskustvo koje se teško zaboravlja. Beton hala nalazi se u centru grada, ispod Kalemegdanske tvrđave, te je obavezna lokacija koji posećuju i brojni turisti iz celog sveta.
Danas se na ovom mestu nalazi veliki broj ugostiteljskih objekata koji su prepoznatljivi po svom modernom dizajnu i koji odišu urbanom kulturom grada. Zapravo, u Beton hali pronaći ćete sve što vam je potrebno da se provedete kvalitetno vreme u društvu sa prijateljima ili voljenom osobom. Sofisticirani i originalni restorani nude specijalitete domaće i strane kuhinje, dok su klubovi i kafići zaduženi za dobru atmosferu i nezaboravan provod koji traje do kasno u noć. Bez obzira za koji tip zabave ste raspoloženi, u Beton hali pronaći ćete lokal baš po svojoj meri. Ako živite u Beogradu, ili ste samo u poseti, nemojte propustiti priliku da posetite najakuelnije lokale ove lokacije.
Restoran Sofa
Za one koji se oduševljavaju italijanskom kuhinjom, restoran Sofa je pravo mesto. Ovde možete probati paste svih boja u ukusa, a garantovano se izdvajaju od drugih koje ste probali. Takođe, iskusni kuvari ovog restorana obećavaju da će vas oduševiti i drugi specijaliteti, kao što je hrskava jagnjetina sa ruzmarinom u kombinaciji sa finim vinom sa geografskim poreklom. A ako ste svratili samo na kratko, obavezno probajte neki egzotični desert iz ponude. Sigurno niste okusili ništa tako slatko i prefinjeno kao što je parfe od badema iz restorana Sofa.
Restoran Magaza
Još jedno popularno mesto, restoran Magaza , prijaće svim ljubiteljima dobrih svirki i ukusne hrane. Ovde možete probati jela sa naših prostora, ali i ona sa dalekih destinacija. Uveče vas očekuje dobra zabava, jer goste uveseljava neki od popularnih bendova. Magaza se u moru drugih ugostiteljskih objekata izdvaja i po svom velikom izboru flaširanog i točenog piva, te predstavlja pravi mali raj za pivopije. Bez obzira da li više volite industrijska ili kraft piva, Magaza ima pravu ponudu za vas. A da je Magaza prava zvezda Instagrama svedoče i brojne fotografije ukusnih zalogaja koje svakodnevno postavljaju gosti restorana na svoje profile.
Klub Bank
Ukoliko ste za malo urbaniju zabavu i spremni ste za nezaboravnu atmosferu i celovečernje plesanje, onda ne propustite izlazak u The Bank . Trenutno jedan od najpopularnijih klubova u gradu obećava vam ludi provod koji se može porediti sa onim u svetskim prestonicama. Za kvalitetnu muziku zaduženi su najpoznatiji di džejevi, a oni će vas zabavljati hitovima elektronske i RnB muzike. Klub The Bank može da ugosti 400 ljudi, te ako ste raspoloženi za dobro druženje, obavezno posetite ovo mesto.

Nastavak na SrbijaZaTebe.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaZaTebe.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaZaTebe.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.