Izvor: Blic, 15.Sep.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgijski kandidat za Evropsku komisiju optužen za PRANJE NOVCA

Kandidat Belgije za mesto novog evropskog komesara za pravosuđe ministar spoljnih poslova te zemlje Didije Rejnders suočava se sa preliminarnom istragom zbog optužbi za pranje novca u Kongu, saopštile su belgijske vlasti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Belgijski kandidat za EU komesara osumnjičen za korupciju

Izvor: B92, 15.Sep.2019

Brisel -- Belgijski kandidat za novog komesara EU je pod istragom za pranje novca, prenose hrvatski mediji...Kandidat Belgije za novog evropskog komesara, ministar spoljnih poslova Didije Rejnders, suočen je sa preliminarnom istragom u vezi sa optužbom za pranje novca u Demokratskoj Republici Kongo,...

Nastavak na B92...

Belgijski kandidat za evropskog komesara optužen za pranje novca

Izvor: RTS, 15.Sep.2019

. Protiv belgijskog kandidata za novu Evropsku komisiju, ministra spoljnih poslova Didijea Reindersa, pokrenuta je preliminarna istraga zbog optužbi za pranje novca u Demokratskoj Republici Kongo, prenele su belgijske vlasti i dva štampana medija.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.