Izvor: Blic, 02.Jul.2020, 22:01

Bečejac među NAJBOLJIM NAUČNICIMA SVETA: Marko je prihvatio priliku koja se pruža jednom u životu i sada radi na velikom otkriću, ali sanja o JEDNOJ STVARI IZ SRBIJE

Beskrajna prostranstva kosmosa, punog tajni i zagonetki, oduvek su privlačila pažnju i terala na maštu i otkrivanje, a na njihovom rasvetljavanju i upoznavanju radi veliki broj ljudi. Svakodnevno nam donose velika otkrića i znaju sve o svemiru, telima, satelitima i materijama, a mi o njima – malo šta. Jedan od najblistavijih umova u svetu astrofizike je Bečejac dr Marko Krčo (40), a njegov profesionalni uspeh, san je svakog mladog naučnika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.