Izvor: Blic, 13.Apr.2021, 11:58

Baka Mašu pitali da li deca treba da slušaju nastavu ONLAJN ili da IDU U ŠKOLU: Urnebesan odgovor širi se mrežama

Slušanje nastave onlajn širom regiona, ali i sveta više nije novina za đake. Veliki broj njih trudi se da gradivo savlada od kuće, putem televizijskih kanala, Gugl učionica i Vajbera i čini se da su se na nove okolnosti navikli kako učenici, tako i učitelji i nastavnici. Međutim, povratak u školske klupe pitanje je koje se otvara na svakoj sednici Kriznog štaba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BAKIN ODGOVOR "OBORIO" DRUŠTVENE MREŽE SA NOGU! Šta ona misli da li deca treba da slušaju nastavu onlajn

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021

Povratak u školske klupe pitanje je koje se otvara na svakoj sednici Kriznog štaba..Slušanje nastave onlajn širom regiona, ali i sveta više nije novina za đake. Veliki broj njih trudi se da gradivo savlada od kuće, putem televizijskih kanala, Gugl učionica i Vajbera i čini se da su se na nove...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.