Izvor: Blic, 27.Nov.2020, 17:32

BRUTALNO UBISTVO ČUVARA U RESTORANU Radnica ga zatekla u lokvi krvi, osumnjičenog OTAC PREDAO POLICIJI, a onda je došlo do PREOKRETA U ISTRAZI

Zoran Pavićević (56) ubijen je pre dva dana u restoranu "Obala" u Danilovgradu. Njegovo telo pronašla je radnica restorana kada je ujutru došla na posao. Prema nezvaničnim informacijama za zločin je osumnjičen dvadesetdevetogodišnji I. Đ. iz ovog grada, kog je policiji predao otac. Međutim nakon saslušanja, kako navodi CdM, tuilaštvo uhapšenog I.Đ. tereti samo za nepostupanje po merama Nacionalnog koordinacionog ela za sprečavanje širenja virusa korona.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRAGA ZA UBICOM IZ RESTORANA Omiljeni čuvar brutalno ubijen zbog 100 EVRA, obrt u istrazi policiju VRATIO NA POČETAK

Izvor: Blic, 28.Nov.2020, 08:18

Čuvar restorana u Danilovgradu Zoran Pavićević (56), kako se sumnja, ubijen je iz koristoljublja, zbog pazara iz kase koji je bio manji od 100 evra!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.