Izvor: Blic, 28.Jan.2023, 00:58

"BRISELSKI SPORAZUM NIJE KURTIJEVA PRĆIJA" Petković smatra da je Kurti dobio poruku da nema razumevanja za kršenje sporazuma

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković kaže da je "u patološkoj mržnji prema svakom postignutom sporazumu i dogovoru sa Beogradom" Aljbin Kurti počeo da se obračunava i sa američkim izaslanikom za Zapadni Balkan, a zbog njegovog insistiranja na formiranju Zajednice srpskih opština.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BRISELSKI SPORAZUM NIJE KURTIJEVA PRĆIJA" Premijer lažne države dobio jasnu poruku, Petković podvukao: Sam sebi skačeš u usta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023

Oglasio se direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju o formiraju Zajednice srpskih opština...Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković kaže da je "u patološkoj mržnji prema svakom postignutom sporazumu i dogovoru sa Beogradom" Aljbin Kurti počeo da se obračunava i sa američkim izaslanikom za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.